F3P Sisätaitolento talvikaudella 2010-2011

Alkavana talvena lennetään taas sisätaitolentoa useassa tapahtumassa. Tällä hetkellä kalenterissa on Lahti FlyIndoor Lahden suurhallissa ja InSkaala Kokkolan Kipparihallissa. Kisoja tulee kuitenkin vielä lisää alkuvuodelle 2011. Tavoitteena on järjestää yhteensä 4 tai 5 kilpailua.

F3P-A luokassa muutoksina tälle kaudelle. Ensinnäkin siirrymme käyttämään virallista FAI F3P ohjelmaa, joka ei tosin eroa edellisestä kuin muutaman liikkeen osalta.

Toiseksi luokalle on myönnetty SM-arvo vuoden 2011 alusta alkaen. Tästä johtuen Lahden ja Kokkolan kisoja ei voida vielä laskea SM osakilpailuiksi, vaan päätettiin ratkaista lajin ensimmäinen Suomen Mestaruus yhdessä kilpailussa tammi-huhtikuussa 2011. Kilpailussa lennetään myös F3P-AF finaaliohjelma! Paikka ja ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Kaikista kilpailuista lasketaan lisäksi vanhaan tapaan cup, jonka voittajat palkitaan erikseen kauden lopussa.

Koska F3P luokka on etenemässä kohti ensimmäisiä kansainvälisiä arvokilpailuja (PM/EM/MM), on ajankohtaista miettiä myös joukkueen valintaa. Jos talvena 2011-2012 arvokisat järjestetään, joukkue määräytyy tämän talven F3P Cupin tulosten mukaan.

F3P Advanced, Sport ja Aeromusicals jatkavat samaan tapaan Suomen Cuppeina kuin ennenkin.

HUOM! F3P Sport ja Advanced luokissa on myös uudet ohjelmat jotka löytyvät: http://www.f3a.fi/f3a/indoor/

HUOM! F3P-A SM-kilpailuun osallistujat: hankkikaa liitosta kilpailulisenssi jos sitä ei vielä ole. Ei koske muita luokkia.

F3A ja F3P SM-kilpailujen säännöt:

http://www.f3a.fi/wp-content/uploads/2006/12/F3A_SM_KisojenSäännöt_2010v3.pdf

FAI Sporting Code:

http://www.fai.org/aeromodelling/system/files/SC4_Vol_F3_Aerobatics_10_Rev.pdf

0 Responses to “F3P Sisätaitolento talvikaudella 2010-2011”


Kommentit ovat tällä hetkellä pois käytöstä.