F3P SM-kilpailut 2014

F3P Finnish Championship 2012

Picture: F3P Finnish Championship 2012

 

F3P sisätaitolennon avoimet SM-kilpailut 2014 järjestetään 8.3.2014 Iittala-hallissa. Iittala-halli, Hollaajantie 2, 14500 Iittala

http://g.co/maps/f44zw

Kilpailuissa lennetään taitolentoluokat FAI, Advanced ja Sport sekä Aeromusicals. Kilpailu on avoin myös ulkomaisille osaanottajille. FAI-luokka on rekisteröity FAI-kilpailu (myös SM) ja Aeromusical virallinen SM-kilpailu, joten osallistuvilla tulee olla voimassa oleva FAI:n kilpailulisenssi, jotta heidät voidaan laskea virallisiin tuloksiin. FAI-luokassa lennetään 4 alkukierrosta ja 3 finaalikierrosta, Advancedissa ja Sportissa 3 kierrosta, Aeromusicalissa 2 kierrosta. (Kierrosten määrä voi vielä muuttua)

Perjantaina 7.2 klo 17.00-22.00 halli on varattua harjoittelulle. Kilpailutapahtuma alkaa aamulla kello 8.00 harjoittelulla ja ilmoittautumisella. Briefing kello 9.30. Kilpailut alkavat kello 10. Halli on varattu tapahtumalle kello 22.00 asti. (Aikoihin voi vielä tulla muutoksia) Lennättäjien koneet ja muut välineet sijoitetaan pukuhuoneisiin ja LiPo-akkuja ladattaessa on turvallisuussyistä ehdottomasti käytettävä suojapussia. Hallin lattialla liikutaan sukilla tai sisäkengillä. Hallin pinta-ala on 25m x 45m ja vapaa korkeus ~10m.

Osallistumismaksut:

– FAI 40e

– Advanced 35e

– Sport 30e

– Aeromusical 10e

Majoitus

Kauempaa tuleville järjestetään majoitusta, asiasta lisää myöhemmin.

 

Ruokailu

Lounas tarjoillaan Lasimäen ravintolassa, lähellä hallia (100-200m). Aikataulu järjestetään niin että F3P FAI pilotit ja tuomarit voivat käydä lounaalla kun advanced ja sport luokkia lennetään. Järjestelyporukka ei sinne kuitenkaan kerkiä, joten toimitsijoiden ruokailu järjestetään hallilla.

Hallissa toimii Iittalan lennokkikerhon buffetti josta saa kahvia, juomia ja pikkunaposteltavaa.

 

Yhteydenotot tapahtumaan liittyen janne.lappi [email: janne.lappi #AT# saunalahti.fi ] tai kimmo.kaukoranta [email: kimmo.kaukoranta #AT# gmail.com ]

F3A Team Finland

 

 

 

Aikataulu