Sähköpostilista

Teamilla on käytössä sähköpostilista, jolla välitetään tietoa jäsenille sekä muille kiinnostuneille. Lista toimii myös keskustelufoorumina taitolennokkeihin liittyviin asioihin. Tämä onkin paras paikka Suomessa kysyä taitolennokeista vaikka Lennokit.net:n keskustelufoorumi onkin kovasti hiljentänyt sähköpostilistan tarvetta viime vuosina.

Listalle saa liittyä kuka tahansa menemällä osoitteeseen http://groups.google.fi/group/f3ateam ja hakemalla jäsennyyttä.

HUOM! Kun pyydät liittymistä, kirjoita jotain selvällä Suomen kielellä lisätieto -kenttään. Tämän tarkoituksena on pitää kaikenlaiset roskapostinlähettäjät jotka vain kalastelevat jäsenten sähköpostiosoitteita poissa listalta. Jos tuossa kentässä ei lue mitään järjellistä, ei liittymistä tulla hyväksymään.

Listalle ei  pysty lähettämään mitään ennenkuin on pyytänyt liittymistä ja se on hyväksytty. Lisäksi uusien käyttäjien ensimmäiset viestit listalle vaativat valvojien hyväksynnän ennenkuin ne lähtevät kaikille. Tämän tarkoituksena ei ole kiusata ja hankaloittaa kirjoittelua vaan pitää roskapostit kurissa.

Listalla on jäseniä tällä hetkellä noin 50 ja postia liikkuu kohtalaisen vähän, joten liittyminen ei tuki postilaatikkoasi. Lisäksi googlegroupsin henkilökohtaisista asetuksista voi säätää vaikka niin, että jokaisesta viestistä ei tule sähköposti-ilmoitusta. Listalta voi poistua myös ylläolevan linkin kautta. Ongelmatilanteissa ota yhtettä sähköpostitse ylläpitoon [email: juho.karppinen #AT# iki.fi ].

Postin lähettäminen listalle on yksinkertaista. Osoitteeksi vain f3ateam [email: f3ateam #AT# googlegroups.com ] ja posti välittyy kaikille listan jäsenille.