Ruotsin PM-kilpailut ruotsalaisjuhlaa

Finalistit yhteiskuvassa.Pohjois-Ruotsin Norsjössä käydyt PM-kilpailut menivät vahvasti ruotsalaisten tahdittamina. FAI-luokassa voitto meni David Lundströmille Ola Fremmingin jäädessä toiseksi. Ruotsin Bernt Olson jäi vain muutaman pisteen päähän kolmanneksi.


Suomalaisten kisamenestys ei ollut kovin kaksista. Parhaana oli Lassi Nurila yhdeksäntenä. Kimmo Kaukoranta oli 13., Jani Loikkanen 18. ja Erkko Saviaro 21.
FAI-alkukierrosten tuloksetFAI finaalin tulokset

Nordicissa kuvio toistui lähes samanlaisena. Voitto meni Anders Forsbergille. Johan Brorsson ja Johan Broström sekä Inge Norberg seurasivat perässä.
Paras suomalainen oli Timo Huhtamäki 10. Raimo Ruokonen oli 13. ja Jooel Kalmari 14.
Nordic-tulokset
Joukkuekilpailuissa Ruotsi voitti sekä FAI:n että Nordicin. Norja oli molemmissa toisena ja Tanska kolmantena sekä Suomi peränpitäjänä neljäntenä.

Suomen joukkue Suomen joukkue.

Norjan joukkue Norjan joukkue.

Tanskan joukkue Tanskan joukkue.

Suomen joukkuetta vaivasi kilpailussa moottorihuolet ja osalla joukkueesta kalustokin oli aivan uutta, lentämätöntä ja/tai trimmaamatonta.

Kilpailusta saatiin kuitenkin rutkasti kokemusta ja nyt taas tiedetään, että menestys vaatii paljon määrätietoista työtä lennätyksen harjoittelussa sekä kaluston kanssa.

Kilpailujen kotisivut

0 Responses to “Ruotsin PM-kilpailut ruotsalaisjuhlaa”


Kommentit ovat tällä hetkellä pois käytöstä.