RC-Taitolennokkien kevätrieha

RC-Taitolennokkien sisäkausi päättyi MM-hopean kimallukseen. Lassin maailmancupin ykköspokaali on myös saatu Itävallasta kotiin Suomeen. Näitä saavutuksia pitää juhlistaa perinteiseen Suomalaiseen tapaan viemällä pojat saunaan.

Mukaan toivotaan kaikkia RC-taitolennokkitoiminnassa edes hengessä mukana olleita ja uusia asiasta kiinnostuneita. Myös kaikki mitalisankarien ystävät ovat tervetulleita.

Samalla voitaisiin avata kesäkautta muutenkin. Aamu ja päivä vapaata harjoittelua. Uusille kavereille trimmaus ja lennätys apua sekä tarvittaessa hiukan käydään arvosteluperusteita läpi. Ainutkertainen mahdollisuus saada hyvät vinkit kauden 2015 alkuun.

Piikajärvi on aika kuollut tuossa vaiheessa vuotta muun lentotoiminnan osalta. Siellä on kuitenkin hyvä sauna sekä majoitus- ja kokoustilat.

Paikalle voi tulla jo perjantaina tai sitten lauantai aamusta. Lauantaina päivä vapaata lennätystä/uusien kavereiden ohjausta, illalla kokous ja sitten saunotaan. Sunnuntaina voi jatkaa lennätystä jos haluaa ja lähteä pois sitten kun into loppuu. Hyvin vapaa ohjelmaa siis. Majoitus edullinen, 20e yö. Omat eväät ja petivaatteet. Jääkaappi on.

Tiimin kokousasiat on vähän retuperällä, joten pidetään kokous samalla. Tylsää, mutta välttämätöntä. Hyvällä valmistelulla saadaan kuitenkin nopeasti hoidettua.

Tarkempi aikataulu ja ajo-ohjeita myöhemmin.

Ilmoittautumiset:

http://lennokit.net/showthread.php?t=61460

0 Responses to “RC-Taitolennokkien kevätrieha”


Kommentit ovat tällä hetkellä pois käytöstä.