Model-Expo 2009

Model-Expo messujen yhteydessä, Helsingin Messukeskuksessa järjestetään F3P sisätaitolentokilpailut. Messujen ajankohta on 3.-5.4.2009.

Lauantaina lennetään F3P-AM Aeromusicals kilpailu. Rokki soi ja koneet pyörii. Samana päivänä on myös skaalakisa jonka kanssa vuorottelemme. Kilpailukierrokset 1. ja 2. klo 12-15. Kolmas kierros klo 16-18.

Sunnuntaina lennetään perinteisempää taitolentoa edustavat F3P Sport, F3P-B Advanced sekä F3P-A luokat. Kilpailukierrokset 1. ja 2. klo 12-15. Kolmas kierros klo 16-18.

Jos kilpailijoita on joissakin luokissa paljon, voidaan kierrosmäärää niissä luokissa pudottaa kolmesta kahteen jos aikataulu ei salli täyden kolmen kierroksen ajamista.

Molempina päivinä on lennätysnäytökset klo 11-12 ja 15-16. Kisat pitää siis vetää sellaisella rytmillä että näytökset pääsevät alkamaan ajallaan.

Perjantaina on yleensä ollut hyvin vapaata aikaa harjoitteluun. La ja su aamu sen sijaan on varattu vapaastilentävien lennätykseen. Myös kaikki kisakierrosten ja näytösten välinen ”luppoaika” on vapaasti käytettävissä.

Messujen yhteyteen järjestetään muutakin ohjelmaa, sihteeri Seppo selvittelee yhteismajoitusta josta tietoa myöhemmin. Idea olisi että kauempaa tulevat voivat tulla paikalle jo perjantaina ja istua vähän iltaa. Lauantaina messujen jälkeen kaikilla on varmasti nälkä joten voisimme mennä yhdessä johonkin syömään ja pitää samalla tiimin kevätkokouksen. Tästäkin lisätietoja myöhemmin.

Kisojen ilmoittautumiset mulle kimmo.kaukoranta [email: kimmo.kaukoranta #AT# gmail.com ] tai lennokit.net:n kisasäikeeseen.

http://www.model-expo.com/

0 Responses to “Model-Expo 2009”


Kommentit ovat tällä hetkellä pois käytöstä.