Eerikkilä 4.-5.10.2008 – SIL Palkintojenjako, sisätaitolentoa ja F3A Teamin vuosikokous

Eerikkilän urheiluopistolla järjestetään lauantaina 4.10.2008 suuri sisälennätystapahtuma. Lennätystilaan on ison jalkapallohallin verran! Eerikkilän urheiluopisto sijaitsee Tammelan kunnassa, 20 kilometriä Forssasta etelään, noin tunnin matkan päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.

Tarkempi sijainti ja lisätietoja paikasta: http://www.eerikkila.fi

Sisälennätystapahtuman sivut: http://indoor.tuu.fi/

Samassa yhteudessä Suomen Ilmailuliitto jakaa kaikkien lennokkilajien Suomen mestaruus ja Suomen cup -palkinnot. Toivommekin että kaikki kauden 2008 F3A ja F3P kisoissa ansioituneet olisivat paikalla juhlistamassa kulunutta kautta ja noutamassa palkintonsa joiden eteen on nähty paljon vaivaa!

Lauantaina (tarkempi aikataulu myöhemmin) F3A Team Finland ry järjestää tapahtumassa F3P Sport ja F3P Aeromusicals kilpailut. Kilpailut ovat samalla Suomen Cup 2009 ensimmäiset osakilpailut.

Illemmalla sisälennätyksen ja palkintojenjaon päätyttyä meille on varattu kokoustila ja sauna. EM-kisajoukkue on luvannut näyttää meille Italiassa kuvattuja videoita ja kertoa mitä siellä nähtiin ja koettiin. Keskustelemme kuluneesta kaudesta ja suunnittelemme tulevia koitoksia mallasjuomien äärellä.

Eerikkilässä on järjestetty meille majoitus la-su väliseksi yöksi, 3 hengen solutyyppisissä huoneistoissa. Majoituksen hinta on 30EUR/nenä ja ilmoittautua voi osoitteeseen kimmo.kaukoranta [email: kimmo.kaukoranta #AT# gmail.com ] tai 050 301 8896.

Sunnuntaina meillä on taas kokoustila käytettävissä klo 10-14. Aloitammekin siis klo 10.00 tiimin vuosikokouksen jossa käsitellään poikkeuksellisesti sekä kevät- että syyskokouksen asiat . Kokouksen jälkeen ehkä vielä jotain muuta mukavaa, yritetään kuitenkin lopetella niin että pidemmältäkin tulleet pääsevät kotiin ihmisten aikaan. Sihteeri toimittaa esityslistan kaikille jäsenille!

Tervetuloa kaikki tiimiläiset ja muut RC-taitolennätyksestä kiinnostuneet Eerikkilään!

0 Responses to “Eerikkilä 4.-5.10.2008 – SIL Palkintojenjako, sisätaitolentoa ja F3A Teamin vuosikokous”


Kommentit ovat tällä hetkellä pois käytöstä.