Freestyle kisa Jämillä

Jämillä järjestetään 3D/Freestyle leiri elo-ja syyskuun vaihteessa. Tapahtuman yhteydessä pidetään myös leikkimielinen freestyle kisa jotakuin IMAC Freestyle arvostelukriteerejä noudattaen. Kisassa lennetään 4min pitkä vapaaohjelma musiikin tahtiin, kone on vapaa. Mitään tunnettua ohjelmaa ei ole vaan kyseessä on puhtaasti freestyle-tapahtuma.

Kisakutsu lennokit.net:stä:

Rc-Freestyle tapahtuma II kolkuttelee jo oven kamaroita. 31.8-2.9 -07
Kilpailu aika on 1.9 alkaen klo 10.00-21.00. Mikäli sääherra ei suosi niin sunnuntaina aloitetaan samaan aikaan.

Tapahtuman järjestää RC-FREESTYLE Hyvinkää. Tapahtumapaikka Jämi ja siellä ylä paana, joka sijaitsee hotellin terassin edessä.

Harrastetila on käytössä joten rakentamaan/korjaamaan pääsee säältä suojaan.

Tapahtuma alkaa perjantaina vapailla harjoituksilla, jolloin otetaan löysät pois. Lauantaina edessä kilpailu ja sunnuntai on varapäivä mikäli sää tekee temput. Kilpailu sisältää kaksi 4min lentoa joista molemmat arvostellaan. Tänä vuonna lennokki on vapaa valintainen. Saa siis osallistua vaikka beaverilla. Eli sähkö/ polttis no menköön vaikka gummi moottori on sallittuja.

Eli kisa on avoin eli ei kerhosidonnainen. Ainoastaan vakuutus on pakollinen. Kalusto on vapaa eli vaikka siimiksellä jos vain sillä pystyy tulkitsemaan musiikkia mielestään tarpeeksi hyvin. Musiikista sen verran että koostuu yleisesti hitaasta ja nopeasta osiosta.

Tässä esimerkkä:
http://www.youtube.com/watch?v=te_eYDHZZ5w

Kilpailija itse toimittaa musiikin. Musiikin muoto normaali ei mp3 ja musiikin mitta 4min. Musiikin muokkaukseen vaikka gold wave ohjelma. Internetistä ilmaiseksi demo versio jolla homma luonnistaa mallikkaasti.

Majoitukseen on varattu huoneita Jämi hotellilta mutta, koska samaan aikaan Jämillä on taitolennon SM kisat niin ilmoittautumisia kannattaisi tehdä hyvissä ajoin jottei huoneet lopu kesken. Majoituksen hinta 35€ / yö sis aamiainen.
http://www.jami.fi/

KILPAILUN OSALLISTUMIS MAKSUKSI ON PÄÄTETTY 15€
Maksu suoritetaan kilpailu paikalla.

Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle ja musiikit voi lähettää myös email: gvitamiini [email: gvitamiini #AT# gmail.com ]
Koostan niistä yhden cd.n viikonlopulle. Musiikin voi myös tuoda itse cd.llä kilpailupaikalle normaalimuotoisena jotta se varmasti myös toistuu.

KILPAILIJOILTA EDELLYTETÄÄN JOKO Suomen ilmailuliiton JÄSENYYTTÄ TAI MUUTA VAHINKOVASTUU VAKUUTUSTA. TODISTETTAVA KILPAILUPAIKALLA.

Ja nyt ei muuta kun rohkeasti mukaan Takuuvarmasti on hauskaa porukkaa ja näyttävää menoa.

Sokerina pohjalla lauantaina livepändi tulee soittelemaan rautalankaa klo 19-20 jolloin voi fiilistellä sen mukaan.

0 Responses to “Freestyle kisa Jämillä”


Kommentit ovat tällä hetkellä pois käytöstä.